Vi er blandt landets førende i alle slags stoleflet

Udover at være specialister i at reparere dine møbler, er vi også eksperter i alle slags stoleflet. Herunder fx Hans J. Wegner og Børge Mogensen stole.

VI KAN OGSÅ REPARERE DINE MØBLER 

Udover at flette dine stole, kan vi også reparere dem

Her hos os elsker vi designerstole, og det er ikke kun stole med flet som vi tager os af. Vi reparerer de fleste typer designerstole, og sætter en ære i, at levere solide og holdbare resultater.

Ved en reparation gennemgår vi, i vores snedkeri, alle led på det den enkelte designerstol. Det er vigtigt for et perfekt flet, at alle led er stærke og stolens konstruktion stabil. Af og til skal en tværstav i stellet udskiftes for at opnå den nødvendige stabilitet. Herefter foretager vi bl.a. finslibning, polering, limning, professionel møbelmaling samt olie-, lak- og/eller sæbebehandling. Herefter kan vi lave et nyt flet hvis det ønskes.

Vi reparerer alle slags skader på alle designmøbler

Uanset hvilket designmøbel du har, kan vi reparere det. I vores snedkeri, lægger vores professionelle møbelsnedkere en dyd i, at hver opgave er unik og at det er kostbare møbler, med høj affektionsværdi for alle vores kunder. Derfor bruger vi også den tid det behøves for, at renoveringen bliver perfekt.
Så uanset om du har en stol der skal have nyt flet eller om du har et møbel med et brud eller anden skade, så kan vi hjælpe dig.

Eksempel: Hans J. Wegners Y-stol

Hans J. Wegners Y-stol er både smuk, tidløs og robust. Dog ser vi ind imellem, at rygbøjlen ved et uheld er brækket af. Dette ordner vi så alle spor af skaden er væk for evigt.

Eksempel: Arne Jacobsens Syver stol

Arne Jacobsen, som også er meget berømt verden over, laver ikke møbler med flet. Mange af hans møbler er designet så det ligner noget som er støbt i en form, og så typisk med et understel i metal. Hans nok mest berømte design er Syver-stolen. En smuk enkel og utroligt populær spisebordsstol. Men benene knækker ofte af selve sædet, og dette er også en skade vi reparere.

Lad os ringe dig op

Send os dit nummer og vi ringer tilbage hurtigst muligt (Vi bestræber os på at vende tilbage inden for samme arbejdsdag):  Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os eller sende en mail.

  Vi sidder altid klar ved telefonerne i åbningstiden. Du er velkommen til at ringe til os, og få et godt uforpligtende tilbud, eller blot for at få en sludder om stoleflet, designermøbler og kunst.

  Et snapshot fra vores snedkeri

  DKA Design i gang med at reparere Kinastolen 4283 - Hans J. Wegner
  Her ses stolen fra billedet øverst på denne side, Hans J. Wegners Kinastol (Model 4283), i færd med at blive ordnet i vores snedkeri.
  Hans J. Wegner - Kinastolen 4283, efter vores reparation af brækket ryg og armlæn
  Her ses den samme stol, flot og færdig, efter reparationen.
  Kærlighed til tidløst kvalitet

  DKA design står for smukt design, lækre materialer i høj kvalitet og eminent håndværk. Vores fokus er på designermøbler, hvor både stil, materialer og udførelse holder i længden.

  Vi elsker den klassiske stil indenfor dansk møbeldesign og brugskunst, og vi fører traditionen videre i vores univers:

  • Vi fletter og reparerer dine designerstole
  • Vi har kapacitet til et større antal stole ad gangen, og vi fletter derfor også for virksomheder
  • Vi designer og udvikler nye produkter, som passer ind i moderne hjem, og spiller sammen med de kendte klassikere
  • Vi tilbyder serviceaftaler med restauranter, hoteller, og offentlige institutioner, hvor vi leverer og vedligholder jeres møbler (Vi sidder altid klar til en uforpligtende snak om mulighederne for et samarbejde).

  Bag DKA design står Allan Christensen, som er møbelhåndværker og kreativ produktudvikler.
  Gennem samarbejde med dygtige danske designere og håndværkere arbejder DKA design på at levere et optimalt og professionelt produkt, samtidig med løbende at tilbyde nye spændende produkter.

  • ÅBNINGSTIDER
  • MANDAG
   8:00 – 18:00
  • TIRSDAG
   8:00 – 18:00
  • ONSDAG
   8:00 – 18:00
  • TORSDAG
   8:00 – 18:00
  • FREDAG
   8:00 – 18:00
  • LØRDAG
   8:00 – 16:00
  Kontakt os

  DKA Design

  [email protected]

  CVR: 41908416

  © DKA Design – Copyright.  Website maintained and hosted by webgenius.dk