Fejler dit Thonet møbel noget andet?

Udover at være specialister i at flette dine Thonet stole, er vi også eksperter i at reparere dem, og vi giver naturligvis fuld tilfredshedsgaranti.

ORIGINALT THONET STOLEFLET  

Michael Thonet: En velkendt tysk-østrigsk klassiker

Michael Thonet er mest kendt for hans stole med maskinflet. Herunder har han skabt den velkendte franske café stol. Vi udfører maskinfletten på disse stole, og på de fleste andre møbler med dette flet.

Lad os ringe dig op

Send os dit nummer og vi ringer tilbage hurtigst muligt (Vi bestræber os på at vende tilbage inden for samme arbejdsdag):  Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os eller sende en mail.

  Vi sidder altid klar ved telefonerne i åbningstiden. Du er velkommen til at ringe til os, og få et godt uforpligtende tilbud, eller blot for at få en sludder om stoleflet, designermøbler og kunst.

  Portræt af Michael Thonet
  LIDT OM MANDEN

  Michael Thonet

  Michael Thonet (1796 – 1871) var en tysk-østrigsk møbelsnedker, kendt for opfindelsen af bøjede træmøbler. Thonet var søn af garvermesteren Franz Anton Thonet af Boppard. Efter en tømrerlæretid etablerede Thonet sig som selvstændig møbelsnedker i 1819. Et år senere giftede han sig med Anna Grahs, som han fik syv sønner og seks døtre med. Kun fem af sønnerne overlevede dog den tidlige barndom.

  I 1830’erne begyndte Thonet at forsøge at lave møbler af limede og bøjede trælameller. Hans første succes var Bopparder Schichtholzstuhl (Boppard lagtræstol) i 1836. I 1837 opnåede Thonet væsentlig uafhængighed ved at erhverve Michelsmühle, limfabrikken, der lavede limen til denne proces.
  Hans forsøg på at patentere teknologien mislykkedes imidlertid i Tyskland (1840) samt i Storbritannien, Frankrig og Rusland (1841). Thonets væsentlige gennembrud var hans succes med at få let, stærkt træ bøjet til buede, yndefulde former ved at forme træet i varm damp. Dette gjorde ham i stand til at designe helt nye, elegante, lette, holdbare og komfortable møbler, som appellerede stærkt til mode – en fuldstændig afvigelse fra fortidens tunge, udskårne designs – og hvis æstetiske og funktionelle tiltrækningskraft forbliver den dag i dag.

  Kilde

  Kærlighed til tidløst kvalitet

  DKA design står for smukt design, lækre materialer i høj kvalitet og eminent håndværk. Vores fokus er på designermøbler, hvor både stil, materialer og udførelse holder i længden.

  Vi elsker den klassiske stil indenfor dansk møbeldesign og brugskunst, og vi fører traditionen videre i vores univers:

  • Vi fletter og reparerer dine designerstole
  • Vi har kapacitet til et større antal stole ad gangen, og vi fletter derfor også for virksomheder
  • Vi designer og udvikler nye produkter, som passer ind i moderne hjem, og spiller sammen med de kendte klassikere
  • Vi tilbyder serviceaftaler med restauranter, hoteller, og offentlige institutioner, hvor vi leverer og vedligholder jeres møbler (Vi sidder altid klar til en uforpligtende snak om mulighederne for et samarbejde).

  Bag DKA design står Allan Christensen, som er møbelhåndværker og kreativ produktudvikler.
  Gennem samarbejde med dygtige danske designere og håndværkere arbejder DKA design på at levere et optimalt og professionelt produkt, samtidig med løbende at tilbyde nye spændende produkter.

  • ÅBNINGSTIDER
  • MANDAG
   8:00 – 18:00
  • TIRSDAG
   8:00 – 18:00
  • ONSDAG
   8:00 – 18:00
  • TORSDAG
   8:00 – 18:00
  • FREDAG
   8:00 – 18:00
  • LØRDAG
   8:00 – 16:00
  Kontakt os

  DKA Design

  [email protected]

  CVR: 41908416

  © DKA Design – Copyright.  Website maintained and hosted by webgenius.dk