Fejler dit Kaare Klint møbel noget andet?

Udover at være specialister i at flette dine Kaare Klint stole, er vi også eksperter i at repararere dem, og vi giver naturligvis fuld tilfredshedsgaranti.

ORIGINALT KAARE KLINT STOLEFLET  

Moderne designs fader skabte tidløst stoleflet

Kaare Klint af de aller første møbel designere. Både Børge Mogensen og Hans Wegner er skolet af ham. Et af hans mest berømte designs er Kirkestolen, og i dag er det også mest i kirkerne man ser hans møbler. Det er altså ikke så ofte, at man ser hans flettede ting i indretningen af moderne hjem. Kirkestolen er lavet med kurvertflet. Ryglænet er nøje konstrueret, med fire rygblade, som er formet efter ryggen, så man sidder enormt godt i den. Den kendetegnes som en stærk stol (ligsom Børge Mogensens Folkestol, J39) og den findes både med og uden armlæn.

Man kan fx. se Kirkestolen i Grundtvigskirken i København (som iøvrigt er tegnet og bygget af Kaare Klint og hans far, P.V. Jensen Klint), hvor der står ca. 750 af dem.

Vi vil her også nævne Fåborgstolen – KK9662. Den er fremstillet med fransk flet i ryggen, og her ved DKA Design er det vores favorit Kaare Klint stol.

Lad os ringe dig op

Send os dit nummer og vi ringer tilbage hurtigst muligt (Vi bestræber os på at vende tilbage inden for samme arbejdsdag):  Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os eller sende en mail.

  Vi sidder altid klar ved telefonerne i åbningstiden. Du er velkommen til at ringe til os, og få et godt uforpligtende tilbud, eller blot for at få en sludder om stoleflet, designermøbler og kunst.

  Portræt af Kaare Klint
  LIDT OM MANDEN

  Kaare Klint

  Kaare Jensen Klint (1888 – 1954) var en dansk arkitekt, møbeldesigner og billedkunstner, bror til Tage Klint.

  Gennem sit eget møbeldesign og sin undervisning prægede han en hel generation af danske møbeldesignere. Han lagde vægt på de gode materialer og perfekt håndværksmæssig forarbejdning. Han havde derfor et særlig tæt samarbejde med Rud. Rasmussens Snedkeri, som stadig producerer en lang række af hans møbelklassikere.

  Han var elev hos sin far, Grundtvigs Kirkes arkitekt P.V. Jensen Klint og arkitekten Carl Petersen, hos hvem han lærte den danske tradition fra klassisk realisme, som den ses hos f.eks. Abildgaard og Bindesbøll. For at kunne frembringe møbler i de rigtige dimensioner interesserede Klint sig for menneskekroppens mål og bevægelser. I 1923 blev Klint ansat ved Kunstakademiet på Skolen for Møbelkunst, og i 1924 blev han docent og 1944 professor i bygningskunst.

  ( Kilde )

  Kærlighed til tidløst kvalitet

  DKA design står for smukt design, lækre materialer i høj kvalitet og eminent håndværk. Vores fokus er på designermøbler, hvor både stil, materialer og udførelse holder i længden.

  Vi elsker den klassiske stil indenfor dansk møbeldesign og brugskunst, og vi fører traditionen videre i vores univers:

  • Vi fletter og reparerer dine designerstole
  • Vi har kapacitet til et større antal stole ad gangen, og vi fletter derfor også for virksomheder
  • Vi designer og udvikler nye produkter, som passer ind i moderne hjem, og spiller sammen med de kendte klassikere
  • Vi tilbyder serviceaftaler med restauranter, hoteller, og offentlige institutioner, hvor vi leverer og vedligholder jeres møbler (Vi sidder altid klar til en uforpligtende snak om mulighederne for et samarbejde).

  Bag DKA design står Allan Christensen, som er møbelhåndværker og kreativ produktudvikler.
  Gennem samarbejde med dygtige danske designere og håndværkere arbejder DKA design på at levere et optimalt og professionelt produkt, samtidig med løbende at tilbyde nye spændende produkter.

  • ÅBNINGSTIDER
  • MANDAG
   8:00 – 18:00
  • TIRSDAG
   8:00 – 18:00
  • ONSDAG
   8:00 – 18:00
  • TORSDAG
   8:00 – 18:00
  • FREDAG
   8:00 – 18:00
  • LØRDAG
   8:00 – 16:00
  Kontakt os

  DKA Design

  [email protected]

  CVR: 41908416

  © DKA Design – Copyright.  Website maintained and hosted by webgenius.dk