Fejler dit Niels Møller møbel noget andet?

Udover at være specialister i at flette dine Niels Møller stole, er vi også eksperter i at reparere dem, og vi giver naturligvis fuld tilfredshedsgaranti.

ORIGINALT NIELS O. MØLLER STOLEFLET  

Skønne møbler med smuk retroagtig dynamik

Niels Møller er muligvis ikke den mest berømte møbelarkitekt i verden, men ikke desto mindre har han skabt flere tidløse modeller, som ses igen og igen, i både moderne og mere rustikke hjem. Mere og mere ser vi hans stole 78 og 75, som ofte står med læder og dette ønskes udskiftet med planflet. Der er forskellige originale udgaver af disse stole. Nogle er meget grove i udtrykket. Andre er meget fine i både konstruktion og udtryk, og der er benyttet materiale som palisander og teaktræ. De originale stole med palisander, som står i smuk kontrast med det lyse flet, er meget eftertragtede. De nye bliver fremstillet i teaktræ, valnød og egetræ. De har derfor et mere moderne look, men er stadig meget smukke stole. Her er vi vilde med at kombinere denne originale rustikke stil med noget mere nutidigt og moderne.

Man kan nemt se Niels Møllers fine lidt retroagtige designudtryk. Mørkt træ med runde former og hjørner. Spændende materialer som skaber en flot dynamik, og det appelerer til folk i alle aldre.

Lad os ringe dig op

Send os dit nummer og vi ringer tilbage hurtigst muligt (Vi bestræber os på at vende tilbage inden for samme arbejdsdag):  Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os eller sende en mail.

  Vi sidder altid klar ved telefonerne i åbningstiden. Du er velkommen til at ringe til os, og få et godt uforpligtende tilbud, eller blot for at få en sludder om stoleflet, designermøbler og kunst.

  Portræt af Niels O. Møller
  LIDT OM MANDEN

  Niels O. Møller

  Niels O. Møller (1920 – 1982) var en dansk møbelsnedker og møbelarkitekt, som tilhører skaren af danske møbelarkitekter, der omtales som “de der udgjorde den danske møbelarkitektoniske guldalder”.

  Andre møbelarkitekter fra denne æra inkluderer bl.a. Børge Mogensen, Hans J. Wegner, Arne Jacobsen, Finn Juhl og Poul Kjærholm. Modsat disse studerede Møller aldrig på kunsthåndværkerskolen eller kunstakademiet. I stedet uddannede Møller sig til møbelsnedker og blev færdig i 1939.

  ( Kilde )

  Kærlighed til tidløst kvalitet

  DKA design står for smukt design, lækre materialer i høj kvalitet og eminent håndværk. Vores fokus er på designermøbler, hvor både stil, materialer og udførelse holder i længden.

  Vi elsker den klassiske stil indenfor dansk møbeldesign og brugskunst, og vi fører traditionen videre i vores univers:

  • Vi fletter og reparerer dine designerstole
  • Vi har kapacitet til et større antal stole ad gangen, og vi fletter derfor også for virksomheder
  • Vi designer og udvikler nye produkter, som passer ind i moderne hjem, og spiller sammen med de kendte klassikere
  • Vi tilbyder serviceaftaler med restauranter, hoteller, og offentlige institutioner, hvor vi leverer og vedligholder jeres møbler (Vi sidder altid klar til en uforpligtende snak om mulighederne for et samarbejde).

  Bag DKA design står Allan Christensen, som er møbelhåndværker og kreativ produktudvikler.
  Gennem samarbejde med dygtige danske designere og håndværkere arbejder DKA design på at levere et optimalt og professionelt produkt, samtidig med løbende at tilbyde nye spændende produkter.

  • ÅBNINGSTIDER
  • MANDAG
   8:00 – 18:00
  • TIRSDAG
   8:00 – 18:00
  • ONSDAG
   8:00 – 18:00
  • TORSDAG
   8:00 – 18:00
  • FREDAG
   8:00 – 18:00
  • LØRDAG
   8:00 – 16:00
  Kontakt os

  DKA Design

  [email protected]

  CVR: 41908416

  © DKA Design – Copyright.  Website maintained and hosted by webgenius.dk